Karbon Peeling Nedir? Nasıl Yapılır?

Sağlık sadece hastalık ya da sakatlığın bulunmaması değil; fiziken, ruhen ve sosyal olarak tam bir iyilik halidir.

Güzelliğini Keşfet...

Karbon Peeling Nedir? Nasıl Yapılır?

Karbon Peeling Nedir? Nasıl Yapılır?

Karbon peeling ile cilt lekelerinizi ortadan kaldırabilir gözeneklerinizin sıkışmasını ve böylece cildinizin çok daha parlak bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz.

 

Karbon peeling nedir?

Q-switched Nd-YAG lazer yöntemi kullanılarak, cilt lekelerinin ortadan kaldırılması, gözeneklerin sıkılaşması, ciltteki yağlanma düzensizliği ve cilt sarkmalarının giderilmesinde etkili olan bir tedavi şeklidir.

 

Karbon peeling nasıl uygulanır?

İlk aşamada cilt karbon bir krem ile kaplanır. Sürülen karbon krem ile gereken enerji ciltte en yüksek seviyeye ulaşmış olur. Özel olarak hazırlanmış olan bu krem sayesinde lazer atışları cilde verildiğinde ısı aniden yükselerek yüzeydeki deri tabakasının karbon ile birlikte buharlaşıp kalkmasına olanak sağlar. Bu kremin bir başka etkisi ise lazerin, hücre yenilenmesini sağlayan foto aktivasyon etkisini gerçekleştirmesi. Sağlanan bu etki ile ciltteki kolajen üretimi tetiklenmiş oluyor. Cilt elastikiyetini tekrar geri kazanarak sarkmaların toparlanması sağlanıyor. 15 dakika süren karbon peeling uygulaması ile günlük yaşantınıza rahatça devam etmeniz mümkün. İşlem sonrasında hiçbir iz ya da ağrı çekilmediği için öğle arasında dahi bu işlemi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

 

Karbon peeling uygulamasını tamamladıktan 1-1,5 yıl sonra bu işlemi isteğe ve ihtiyaca bağlı olarak tekrar gerçekleştirebilirsiniz. 

Sizi Arayalım

Sizi Arayalım

Sizi arayalım
güzellik merkezi tanıtım filmi